Travel Inside episode 5: Matsvinn; en utfordring både for bransjen og forbrukerne

Podcasten Travel Inside er et samarbeid mellom Høyskolen Kristiania og HSMAI, under ledelse av Ulf Stigen, som nå er ute med en ny episode.

I denne sendingen møter vi Norgesansvarlig hos selskapet Too Good To Go, Sophie Wiik. Hun forteller om hvordan de det siste året har skapt et unikt produkt som blant annet har som mål å redusere matsvinn. Kommunikasjonssjef hos Matvett, Anne Marie Schrøder, har det samme målet. Sammen er de dynamitt! Programledere er Ulf Stigen og Erlend Ellingsen.

Aktuelle nettsider fra denne episoden: www.kristiania.no, www.toogoodtogo.no, www.matvett.no.

Backlog med tidligere sendinger finner du her.

Takk for at du lytter til Travel Inside! Har du innspill til sendingen, så send oss en e-post på: travelinside@kristiania.no.

Du kan abonnere på oss i Soundcloud og iTunes. Vi setter også stor pris på om du vil vurdere oss eller skrive en omtale på iTunes.

Foto: Fra innspillingen av podcasten Travel Inside episode 5.